scouting 4 daagsekamp

Informatie over het vierdaagsekamp

Als je meedoet aan de vierdaagse en je bent lid van Scouting Nederland dan kun je je van 18 tot en met 25 juli 2020 in de watten laten leggen bij het 34 ste Scouting Vierdaagsekamp. Tijdens dit kamp begeleiden we je zoveel mogelijk om de zware taak van 30, 40 of 50 km per dag te volbrengen. Er is medische verzorging, op het kampterrein en op de verschillende scouting-posten op de route. Maar wat dacht je van de recreatieruimte waar je na het lopen lekker kunt uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje.
En koken hoeft ook niet meer, dat doen wij voor je! Zo zijn er nog een aantal dingen!
In iedere geval kun je je scouting-contacten weer op peil brengen. Misschien wel met scouts uit het buitenland! 's Nacht overnacht je in de bosrijke en rustige omgeving in het oosten van Nijmegen. Je bent als individuele loper welkom maar ook in groepsverband.
Je kunt tijdens de week voor je zelf zorgen maar je kunt ook gebruik maken van, de wekdienst (voor als je je denkt te verslapen) en de kamprestauratie.

 

Je vindt het scouting 4 daagsekamp op de terreinen van scouting Keizer Karel en scouting Paul Krüger aan de Sophiaweg te Nijmegen

adres:   Sophiaweg 450

            6523 NJ  Nijmegen
IMG 0763

De inschrijving gaat via het inschrijfformulier. 
Inschrijving via het tabblad "AANMELDEN" wordt begin februari 2020 opengesteld.

 
Opgeven voor het Scouting Vierdaagsekamp staat los van opgave/aanmelding voor de vierdaagse zelf.
Dit dien je zelf te doen bij de vierdaagse. Hoeveel kilometer je moet lopen hangt af van je leeftijd en je geslacht.