Het Scouting 4daagsekamp gaat ook in 2021 niet door


De organisatie van de Nijmeegse 4Daagse heeft besloten dat ook in 2021 het
evenement niet doorgaat. Met de te verwachte Coronamaatregelen kan de 4Daagse
niet op een verantwoorde wijze worden georganiseerd. Daarmee gaat ook het 4daagsekamp
in 2021 niet door.

 

Het 34ste Scouting 4daagsekamp zal plaatsvinden van 16 t/m 23 juli 2022.

 

Dit is het Scouting 4daagsekamp in Nijmegen

 

Als je meeloopt met de Nijmeegse 4daagse en je bent lid van Scouting Nederland dan kun je je van 16 tot en met 23 juli 2022 in de watten laten leggen bij het 34ste Scouting 4daagsekamp. Tijdens het 4daagsekamp ondersteunen we je zoveel mogelijk om het lopen van 30, 40 of 50 km per dag te volbrengen.

Op het kampterrein bieden wij medische verzorging, maaltijden en een hapje en een drankje in onze recreatieruimte. Ook staat onze wekdienst voor je klaar om je wakker te maken om op tijd aan de start te staan. Onderweg zijn er onze scoutingposten met o.a. voetverzorging en kun je onze posten gebruiken om even uit te rusten en bij te tanken.

Op ons terrein slaap je in een zelf meegebrachte tent. Op ons kamp ontmoet je andere scouts uit binnen- en buitenland. Je bent welkom als individu of als groep.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf voor je eten te zorgen. Maar aansluiten bij ons ontbijt, je lunchpakket meenemen of ’s avonds voor het warme buffet te kiezen kan ook!

Loop je niet maar wil je wel iets doen? Meld je dan aan als medewerker van het kamp.

Ben je geen scout? Neem dan contact op met het secretariaat. Vaak zijn er nog wel mogelijkheden. Dit mag je ook voor vragen doen.


IMG 0763

 

Je vindt het Scouting 4daagsekamp op de terreinen van
Scouting Keizer Karel en Scouting Paul Krüger

Sophiaweg 450
6523 NJ Nijmegen